Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© grzegorz kula dreamstime.com Elektronikproduktion | 20 januari 2015

Watersprint skriver avtal med Enics Sverige

Watersprint har ingÄtt i ett strategiskt avtal för tillverkning av intelligenta vattenrenings-produkter.
Enics har valts ut till lÄngsiktig partner för tillverkning av Waterprints produkter för vattenrening i professionella miljöer sÄsom sjukhus och badhus. Watersprint Àr baserade i Lund.

Tekniken bakom produkterna baseras pÄ UV-ljus som genereras via UV-LED och en avancerade elektromekanisk design. Tillsammans med en inbyggd trÄdlös modul för systemkontroll kan kunden fÄ tillgÄng till vattenrening som inte anvÀnder sig av kemikalier. De första produkterna som Enics tillverkar kommer att anvÀndas i duschar i professionella miljöer.

"Vi behöver en snabb, flexibel och vÀrldsomspÀnnande partner för vÄra produkter. Enics Àr den perfekta partnern för oss och matchade alla vÄra kriterier och behov", sÀger Anders Ruland vd Watersprint AB.

"Vi Àr oerhört glada över att gÄ in i det hÀr partnerskapet med Watersprint. VÄra företags vision, mission och vÀrderingar matchar perfekt. Vi bÄda vill vara en del av vÀrdekedjor som levererar hÄllbara innovationer som förbÀttrar livskvaliteten för dagens och kommande generationer. Vi Àr stolta över att arbeta med innovativa företag som Watersprint och leverera meningsfulla lösningar pÄ kritiska globala utmaningar", sÀger Leif Johansson, General Manager, Enics Sweden AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2