Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© marcin kempski dreamstime.com Komponenter | 22 januari 2015

LG tar Qualcomm i försvar

Rapporterna om överhettningsproblem med Qualcomms nya Snapdragon 810-processor duggade tätt, kom även ryktet att Samsung skulle exkludera dem ur de nya Galaxy-telefonerna. Men in kommer LG till Qualcomms försvar.
LG menar att de inte har stött på några överhettningsproblem över huvud taget, och Woo Ram-chan, LG vice president for mobile product planning, sade att "processorns prestanda är helt tillfredsställande" vid ett pressevent för bolagets G Flex2 smartphone, enligt en artikel i Reuters.

Överhettningsrapporterna kom tillsammans med ryktet om att Samsung skulle välja bort 810-processorn från nästa Galaxy S telefon. Men enligt LG – som använder processorn i sin G Flex2 telefon – så avger Snapdragon 810 mindre värme än andra produkter, avslutas artikeln.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1