Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© aydindurdu dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 januari 2015

BHE A/S ökar kapaciteten i Danmark

Till följd av en ökad efterfrÄgan frÄn bÄde nya och befintliga kunder, har BHE investerat i ytterligare utrustning för SMD montering.
Kapaciteten kommer att höjas med 25 procent i och med investeringen av ytterligare en Siemens monteringslina, som kommer att installeras under januari.

– Vi Ă€r i full fĂ€rd med installationen och rĂ€knar med att vara redo att köra pĂ„ full kapacitet i början av februari, sĂ€ger Jens Christian Jensen, produktionsteknisk chef.

Under den andra halvan av 2014 upplevde BHE en ökad efterfrÄgan bÄde i Danmark och i Kina. I Kina Àr inte kapaciteten nÄgra problem, men i och med ökningen i Danmark var man tvungen att investera för ökad kapacitet.

Vi har under andra halvan av 2014 sÄg en ökad efterfrÄgan pÄ produktionsuppgifter i bÄde Danmark och Kina. I Kina Àr kapaciteten nu inga problem, men verksamheten ökningen har inneburit att vi mÄste öka kapaciteten i Danmark.

– Den ökade efterfrĂ„gan beror delvis pĂ„ behovet av en stor del av vĂ„ra befintliga kunder har ökat, men Ă€r ocksĂ„ ett resultat av vĂ„ra ökade försĂ€ljningsinsatser, sĂ€rskilt pĂ„ exportmarknaderna, förklarar Bjarne Stenberg, Administrativ Direktör.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2