Annons
Annons
© dana rothstein dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 januari 2015

Polska Tabemax investerar i ny utrustning

Polska kontrakstillverkaren Tabemax har investerat i ny lödutrustning från Ersa: ERSA POWERFLOW N2 för att vara exakt.
Tabemax, som ligger i Białe Błota nära Bydgoszcz är en av de större kontraktstillverkarna i Polen, fortsätter med sin investeringsplan. Efter att ha installerat en ny SMT-lina (baserat på två i-PULSE enheter) under 2013, har bolaget nu ökad på maskinparken.

Nya investeringar, under de senaste tre åren, inkluderar: en Ersa reflow-ugn, en screentryckare från Ekra, en SPEA teststation och samt en Mobius AOI.

– Under 2014 producerade vi 7,5 miljoner mönsterkort, ungefär en miljon fler än under 2013. Jämfört med 2013 så ökade vi även våra intäkter med 7-8 procent, förklarar Maciej Drecki, vd för Tabemax.

Den kraftiga ökningen av produktionsvolymerna innebär också att Tabemax lokaler – 3'000 kvadratmeter – börjar bli för smått. Företaget överväger nu att bygga ut eller hyra nya lokaler.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2