Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 april 2002

Ny referenskonstruktion

SwitchCore AB och Cicada Semiconductor Corporation, lanserar idag en 16 portars referens konstruktion för Gigabit Ethernet marknaden.
CXE-RDK2010 är en referenskonstruktion baserad på Cicadas SimpliPHYtm och SwitchCore's CXE-2010. Meningen är att kunder ska ha möjligheten att kostnadseffektivt utveckla 16-portars ethernetväxlar som är storleksmässigt mindre än nuvarande system med åtta eller färre portar. Detta innebär dubbelt så många portar, samt minskad strömåtgång och storlek.

- Som ledande företag inom våra respektive områden för nätverkskommunikation är samarbetet mellan Cicada och SwitchCore ett naturligt steg i vår strävan i att kunna erbjuda en 16-portars plattform för Gigabit Ethernet med lägsta strömförbrukning till bästa pris", säger Nick van Bavel, CEO, Cicada Semiconductor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1