Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© andreypopov dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 mars 2015

Kongsberg i samarbetsavtal med Gram & Juhl A/S

Norska försvarsföretaget Kongsberg har skrivit ett ramavtal med Gram & Juhl A/S angående utveckling av Kongsbergs Wind Farm Management System (WFMS) samt övervakningssystem.
Kongsberg har valt Gram & Juhl för att stödja utvecklingen av WFMS då företaget har stor expertis av arbete med övervakning av vindturbin-system, skriver Kongsberg.

En viktig aspekt av samarbetet mellan Kongsberg och Gram & Juhl blir att utreda möjligheterna för integration av Gram & Juhls TCM (Turbine Condition Monitoring) systemteknik i Kongsbergs WFMS samt utforska möjligheterna att tillämpa TCM-teknik i den marina och offshoreindustrin.

"Vi är mycket glada över att kunna tillkännage detta ramavtal med Gram & Juhl inför vår formella lanseringen av vårt Wind Farm Hantering WFMS-system senare i år", kommenterar Kristian Holm, vd för Kongsberg Renewables Technology.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1