Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Lockheed Martin Elektronikproduktion | 09 mars 2015

Northrop Grumman ger Kitron kontrakt till F-35

Norska EMS:aren Kitrons dotterbolag Kitron AS kommer att utveckla ett testprogram (TPS efter test program set) för att utvärdera och felsöka avionik i F-35-planen.
Kontraktet är ett fyraårigt utvecklingsavtal som tilldelats av Northrop Grumman Corporation. Det totala värdet ligger på 16 miljoner norska kronor. TPS-utrustningen ska användas tillsammans med testsystemet LM-STAR som utvecklats av försvarsjätten Lockheed Martin.

Lockheed Martin är huvudentreprenör för F-35. Northrop Grumman har utvecklat avionik för F-35-planens kommunikation, navigering och Identification (CNI).

TPS kommer att användas vid reparationsfaciliteter hos Kitron och Northrop Grumman för att utvärdera och felsöka L-Band Pre-Selector (LBPS) Line Replaceable units (LRU), en modul i F-35:ans avioniksystem.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1