Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kornwa dreamstime.com Komponenter | 16 mars 2015

Radiocrafts AS får nya kontrakt mot Indien

Norska Radiocrafts AS, som arbetar med lösningar inom RF-moduler, har fått två nya kontrakt för smarta elmätare i Indien.
Det är två stycken tillverkare av smarta elmätare i Indien som nu har valt trådlösa lösningar från norska Radiocrafts. Radiocrafts skriver att dessa nya kontrakt gjordes möjliga i nära samarbete med lokala partners i Indien, Avnet och Texas Instruments.

Den trådlösa mesh-nätverksmodulen har utvecklats tillsammans med Tiny Mesh AS, ett Norge-baserat företag inom mjukvaruutveckling som tillhandahåller mesh-radioprotokoll och molntjänster.

"Detta är en stor belöning efter många års närvaro och hårt arbete på den indiska marknaden", säger Hallvard Moholdt, Technical Solutions Manager. "Tinymesh-protokollet har blivit en de facto-standard för att möjliggöra smarta mätare i Indien. Detta kommer också att hjälpa oss att komma in på nya geografiska områden och marknadssegment där RF mesh-nätverk är den optimala lösningen."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2