Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 april 2015

Ann-Kristin Adolfsson ny strategidirektör på Saab

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab har utsett Ann-Kristin Adolfsson till ny strategidirektör. Ann-Kristin Adolfsson tillträder den 1 september 2015 och tar då plats i Saabs koncernledning.
Ann-Kristin Adolfsson har arbetat på Saab i många år, nu senast som chef för affärsenheten Saab Kockums inom affärsområdet Security and Defence Solutions. Tidigare har Ann-Kristin Adolfsson varit chef för Business and Commercial Governance inom Saabs affärsområde Aeronautics.

– Saab samarbetar långsiktigt och nära sina kunder för att möta de behov de har idag såväl som i framtiden. Ann-Kristin Adolfsson har, framgångsrikt, lett viktiga utvecklingsprojekt inom Saab de senaste åren. Hon har stor erfarenhet av nära samarbete med våra kunder och de kunskaperna är viktiga i rollen som strategidirektör, säger Håkan Buskhe, VD och koncernchef, Saab.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1