Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© pengyou93 dreamstime.com Embedded | 21 april 2015

Prevas fixar uppkopplade fönster

Prevas hjÀlper ChromoGenics med styrningen av företagets smarta fönster
I ett fönster med ChromoGenics teknologi, ConverLight, kan man reglera hur mycket ljus och strĂ„lningsvĂ€rme som slĂ€pps igenom. Tekniken bygger pĂ„ forskning frĂ„n bland Ångströmlaboratoriet och ska möjliggöra energibesparingar och ökad komfort i byggnader.

Med Prevas hjÀlp har man utvecklat ett skalbart system för styrning av fönsterglas. Systemet Àr anpassat för installation i kommersiella byggnader och bostadshus. Fönstren Àr uppkopplade och kan kontrolleras med till exempel en smartphone, eller styras helt automatiskt.

- Prevas har pÄ ett professionellt sÀtt drivit, kommunicerat och genomfört projektet. FrÄn dag ett har de levererat enligt plan, hÄllit vad de lovat och starkt bidragit till att vi kan fullfölja vÄr affÀrsplan med att bidra till en energieffektivare framtid, sÀger Thomas Almesjö, vd pÄ ChromoGenics.

Prevas har bistÄtt i utvecklingen av hela kedjan av produkter för fönsterkontroll, frÄn den yttersta noden som kontrollerar varje enskilt fönster, till server och databasapplikation som hÄller reda pÄ och uppdaterar status pÄ alla fönster i en installation.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2