Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 02 maj 2002

Comtec och SwitchCore i samarbete

Comtec Systems Co Ltd har lanserat sin "proEnet" CS54F24 Metro Access Switch baserad på SwitchCores CXE-1000 växelkrets.
- CS54F24 "proEnet" Metro Access Switch är baserad på väl beprövad Ethernetteknik. Vi är övertygade om att vårt samarbete med SwitchCore möjliggör produkter med en price/performance kvot som vida överstiger jämförbara produkter på marknaden, säger Kwangho Cho, Director of International Business Unit at Comtec.

CS54F24 är byggd kring SwitchCores CXE-1000 krets som har mycket stark funktionalitet för att hantera bandbreddsbegränsning för flexibilitet och avancerade diverse trafikkvalitetsfunktioner som ökar nätverkets tillförlitlighet. Eftersom alla 24 Fast Ethernet-portar är individuellt utbytbara kan CS54F24 enkelt anpassas till kundernas specifika önskemål. Denna flexibilitet minskar den totala ägandekostnaden genom att underlätta installation, uppgradering och underhåll.

- Comtec Systems "proEnet" Metro Access Switch är en väldigt konkurrenskraftig produkt och vi tycker det är inspirerande att arbeta tillsammans med Comtec System för att erbjuda kretsarna som gör denna produkt möjlig, säger Mike Farnam, försäljningschef på SwitchCore.
- Den kraftigt växande koreanska ekonomin och situationen med flerfamiljsbostäder som råder gör Korea till en av världens snabbast växande stadsnätverksmarknader.

CS54F24 "proEnet" Metro Access Switch är en Layer 3 nätverksväxel med diverse mediainterface såsom 24 utbytbara 100Base-FX SFP moduler (LC-typ), 2 10/100/1000Base-TX, 2 full duplex 1000Base-SX/LX/ZX. Växeln har ett icke-blockerande genomflöde med en växelkärna som klarar trafik i omfånget 9.6 miljoner paket/sekund.

CS54F24 kan ses i SwitchCores monter på Networld+Interop konferensen i Las Vegas, Nevada nästa vecka.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2