Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 02 maj 2002

Nolato slår samman två bolag

de två bolagen Nolato Polymer i Torekov och Nolato Termoform i Ängelholm går ihop och bildar ett gemensamt bolag med namnet Nolato Polymer.
Båda bolagen arbetar med utveckling och tillverkning av produkter i polymera material och har även ett antal gemensamma kunder. Den främsta skillnaden mellan bolagen är att verksamheten i det nuvarande Nolato Polymer bygger på mjuka material som gummi och tpe, medan Nolato Termoform arbetar med plastmaterial. Tillsammans kommer de alltså att verka inom hela det polymera området.

Det sammanslagna bolaget kommer att behålla dagens produktionsenheter i Torekov och Ängelholm. Inga uppsägningar är aktuella i samband med sammanslagningen.

Det nya bolaget beräknas omsätta 150 Mkr. Till vd har utsetts Johan Arvidsson, som även idag är vd i Nolato Polymer. Christer Landgren, som var vd i Nolato Termoform, har tillträtt befattningen som Global Account Manager på affärsområdesnivå med ansvar för Nolatos kontakter med Electrolux.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1