© gingergirl dreamstime.com Komponenter | 13 maj 2015

Farnell element14 ska leverera komponenterna till Chalmers

Komponentdistributören Farnell har fått ett riktigt prestige-uppdrag: De har nämligen vunnit upphandlingen om att leverera elektronikkomponenter, test- och mätutrustning samt övrigt sortiment hos Farnell element14 till Chalmers tekniska högskola.
Kontraktet, som gäller i 24 månader, gäller för alla 600'000 produkter i Farnell element14:s lager tillgängliga för högskolans utbildningsändamål, forskningsexperiment, hårdvarukonstruktioner eller som reservdelar.

Leif Wartacz, Regional Sales Director på Farnell element14 säger:

”Överenskommelsen med Chalmers tekniska högskola är en milstolpe för Farnell element14 i Sverige. Vi har en lång historia av att leverera elektronikkomponenter i landet sedan 1994. Den här överenskommelsen är ytterligare ett steg på vägen att bli den främsta distributören i Sverige av elektronikkomponenter med hög service,och hög lagerhållning.

Chalmers tekniska högskola är ett stiftelseuniversitet med 11 000 studenter och 3 000 anställda som bedriver forskning och utveckling inom teknologi, naturvetenskap, arkitektur och navigation vid 17 institutioner.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1