Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 03 maj 2002

Evox Rifa köper BHC Aerovox

Finska Evox Rifas förvärvar brittiska BHC Aerovox Ltd. som tillverkar aluminiumkondensatorer.
Aerovox Inc. säljer sitt brittiska dotterbolag BHC Aerovox Ltd. till Evox Rifa Group för en okänd summa pengar. Detta ska enligt ett pressmeddelande inte i nuläget ha några effekter på den pågående verksamheten.

Evox Rifa utvecklar, tillverkar och marknadsför globalt kondensatorbaserade lösningar inom områdena telekommunikation, bilelektronik, industrielektronik och konsumentelektronik där marknaden för passiva komponenter ständigt ökar. Företaget koncentrerar sig på tillverkning av plastfilms, aluminiumn och papperskondensatorer liksom elektrolytkondensatorer. Företaget är den sjätte största leverantören av kondensatorer till kraftindustrin i Europa. Aluminiumkondensatorer tillverkas idag av Evox Rifa i Gränna och Kina. BHC Aerovox är en av Europas ledande tillverkare av aluminiumkondensatorer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1