© photographer dreamstime.com Elektronikproduktion | 20 maj 2015

Partnertech Inc. i samarbetsavtal med Akida Holdings

Partnertechs amerikanska dotterbolag, Partnertech Inc, har ingått i ett ”Made in America”-partnerskap med Akida Holdings LLC.
Partnertech kommer att ge tillgång till expertis inom bland annat tillverkning och process- och produktutveckling till industriprodukterna Airocide. Airocide-produkterna renar luft från luftburna bakterier, svamp, mögel, virus och tar bort lukter. Den NASA-finansierade teknologin används inom ett flertal industrier, bland annat sjukhusmiljö och inom livsmedelsindustrin.

David Kight, COO på Akida Holdings, säger,

"Att hitta ett amerikanskt partnerskap för tillverkning var mycket viktigt för oss. Med ökande efterfrågan runt om i världen, och i synnerhet från USA:s vinindustri, är tillverkning i USA vettigt från många perspektiv - lyhördhet, produktkvalitet och lättare att hantera leverantörskedjan."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2