Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© abb Elektronikproduktion | 20 maj 2015

ABB - första globala bolaget med robottillverkning i USA

ABB kommer att börja tillverka robotar i USA, vilket gör ABB till det första globala industrirobotföretaget att fullt ut investera i en nordamerikansk robottillverkning.
ABB har öppnat en ny robotfabrik vid en befintlig anläggning i Auburn Hills, Michigan, där det redan idag arbetar 500 personer. Produktionen av robotar påbörjas omgående.

Den nya fabriken är ABB:s tredje produktionsanläggning för robotar vid sidan av Shanghai, Kina och Västerås, och ska tillverka ABB-robotar och relaterad utrustning för den nordamerikanska marknaden.

"Idag, med starten av den lokala robottillverkningen i Auburn Hills i USA, markerar och firar vi nästa steg i vårt åtagande och vår tillväxt i Nordamerika", säger Ulrich Spiesshofer, koncernchef för ABB. "ABB är det första globala automationsföretaget som öppnar en anläggning för robottillverkning i USA. Robotar är grundläggande för nästa nivå av nordamerikansk industriell tillväxt i en alltmer konkurrensutsatt värld. Med vårt fortsatta åtagande och investering är vårt lokala team väl positionerade för att stötta våra kunder med robotlösningar tillverkade i USA. Vår ledande teknik inom uppkopplade, samarbetande och säkra robotar kommer att bidra till en säker arbetsmiljö och kvalitet i arbetet."

Portföljen av produkter från den nya fabriken kommer expandera i etapper, med målet att de flesta av ABB:s robotar och styrsystem som levereras till USA, Kanada och Mexiko kommer att tillverkas i Auburn Hills.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2