Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© snehitdesign dreamstime.com Embedded | 21 maj 2015

ST och ARM vill utveckla talanger i Kinas elektronikindustri

STMicroelectronics och ARM har skapat ett innovationslabbs-initiativ som ska stödja ARM mbed och STM32-teknologierna i Kina.
Samarbetet syftar till att utveckla och expandera det kinesiska ingenjörs-communityt med målsättning på IoT-möjligheter. Arton så kallat polytekniska universitet runt om i Kina har gått med i programmet som också stöds av Association of Fundamental Computing Education på kinesiska universit.

Programmet kommer bland annat att tillhandahålla läromaterial för att stödja kurser i utveckling på STM32-baserade utvecklingskort, ARMmbed systemdesign för embedded-applikationer, och ARM Keil MDK utvecklingsverkyget.

Över de kommande fem åren siktar programmet på att etablera 200 innovationslabb i skolor, universitet och professionella institutioner runtom i Kina.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1