Annons
Annons
© Norautron Elektronikproduktion | 08 juni 2015

Lena Cedhagen ny vd för Norautron

Kontraktstillverkaren Norautron, med verksamhet inom elektronikproduktion i Sverige, Norge, Kina och Polen, får ny nu vd i form av Lena Cedhagen som efterträder Oyvind Sedivy.

Ledningsgruppen på Norautron AB består av (fr.v) Jerry Halonen, försäljningschef, Lena Cedhagen, vd, Stefan Ardhus, inköpschef, och Jerry Bryntesson, produktionschef.
Lena Cedhagen anställdes i det svenska bolaget som CFO i augusti 2013. Sedan november samma år har hon också varit platschef i Vänersborg. – Vi har i och med dagens utnämning av Lena Cedhagen till vd formaliserat en struktur som vi redan arbetar inom. Lena har under de 1,5 åren hon har arbetat hos oss tagit stort ansvar också utanför sina uppgifter som CFO. Vi ser framtiden för det svenska bolaget an [sic!] med stor tillförsikt och framtidstro, säger Oyvind Sedivy. Samtidigt skriver Norautron att det 2014 resultatmässigt gjorde ett av sina bästa år. – Vi har under 2014 gjort kraftiga investeringar i ny maskinpark inom det senaste inom produktionstekniken, vilket visat sig vara till stort värde för våra kunder, säger Lena Cedhagen. – Vi är rustade för framtiden med en stark ägare och en skärpt organisation, avslutar hon.
Visa fler nyheter
2020-02-26 22:10 V18.0.3-1