Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© norebbo dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 juni 2015

Omstrukturering hos Innokas Medical

Syftet med omstruktureringen är att förbättra bolagets kundorientering, att tydliggöra verksamhetsmodellen samt möjliggöra en lönsam tillväxt.
De viktigaste drivkrafterna bakom denna omvandling var feedback från bolagets kunder samt Innokas relativt höga fasta kostnader, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Våra kunder kommer att vara i fokus för vår verksamhetsutveckling, i stället för att leda våra konstruktions- och tillverkningstjänster som separata affärsenheter. Innokas syftar också till att förbättra konkurrenskraften genom att minska de fasta kostnaderna,” fortsätter meddelandet.

Tillsammans med omstruktureringen so beslutades det även att förenkla Innokas företagsstruktur, som har varit alltför tung för Innokas företagsstorlek, och med det minska antalet juridiska enheter i slutet av 2015. Förenklingen syftar till att göra Innokas tjänster mer flexibla och kostnadseffektiva.

Samtidigt har Innokas utsett Risto Lehtimäki till tillförordnad vd.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1