Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© wizzyfx dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 juni 2015

Smarteq förstärker i Schweiz och Österrike

Smarteq förstärker sitt europeiska distributionsnätverk genom avtal med distributörerna Bonanomi AG i Schweiz och Kathreins Vertriebs – Ges. m.b.H i Österrike.
Avtalen följer på Smarteqs förvärv av Kathreins eftermarknadsverksamhet och innebär att bolagen vid sidan av Kathreins produkter även kommer att sälja Smarteqs produktportfölj. Efter förvärvet av Kathreins eftermarknad är ambitionen att bygga vidare på det distributionsnät som Kathrein etablerat i Europa.

"Vår bedömning är att det är en stor fördel att kunna expandera Smarteq marknadsnärvaro genom de distributörer som säljer Kathreins eftermarknadsprodukter. Nästa större utrullning av AMR installationer, en av Smarteqs huvudaffärer, sker i Österrike vilket gör det extra glädjande att vi fördjupat samarbetet med Kathreins Vertriebs – Ges. m.b.H", säger Johan Hårdén, vd för Smarteq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1