Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 maj 2002

Telia levererar fiberoptisk lösning

Telia säljer kapacitet till tyska kabeloperatören ISH.
Telia International Carrier kommer att leverera kapacitet till den tyska kabeloperatören ISH mellan Düsseldorf, Köln, Mannheim och Stuttgart. ISH får även tillgång till Telia International Carriers åtta colocation centrer på ovan nämnda sträckningar.

Telia International Carrier levererar en fiberoptisklösning bestående av två svarta fiberpar över en 500 kilometer lång sträcka, som sammankopplar de tyska städerna Düsseldorf och Köln med Mannheim och Stuttgart. Telia kommer även att förse ISH med support för installation, drift och underhåll samt colocation-tjänster.

ISH är dotterbolag till Callahan Callahan Associates International som driver kabelnätet i de befolkningstäta regionerna Norra Rhen-Westfalen samt Baden-Württemberg. Expansionen av ovanstående sträckor är en del av ISH:s strategi att förflytta existerande kabelnät till ett interaktivt fiberbaserat bredbandsnät.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2