Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 13 maj 2002

C Tech blir Anoto Group

Från och med idag, måndagen den 13 maj, C Technologies aktie under den nya tickern ANOT på Stockholmsbörsens O-lista.
I samband med den ordinarie bolagsstämman den 24 april fattades beslut om ett namnbyte för C Technologies koncernen. Moderbolaget, tillika koncernen, heter numera Anoto Group AB.

Anoto Group AB (fd C Technologies) aktie handlas under ny ticker- ANOT. Samtidigt upphör den gamla tickern CTEC att gälla.

Som tidigare kommunicerats har styrelsen utsett Christer Fåhraeus till ny koncernchef och VD i moderbolaget. Christer Fåhraeus kvarstår samtidigt som VD för Anoto AB, medan Mats Lindoff kvarstår som VD för C Technologies AB. Örjan Johansson är ny styrelseordförande för Anoto Group AB.

Den operativa verksamheten för C Technologies har sedan årsskiftet överförts till dotterbolaget C Technologies Intressenter AB, som kommer att namnändras till C Technologies AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2