Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 maj 2002

Teliaorder från Italien

Telia International Carrier säljer IP- och Voicekapacitet till Albacom.
Telia International Carrier (Telia IC) har fått ett viktigt genombrott på den italienska marknaden och säljer nu internationell IP- och Voicekapacitet till Italiens näst största telekomoperatör Albacom, som bland annat ägs av British Telecom.

- Vi är mycket nöjda eftersom det här är ett viktigt steg i vår affärsrelation med ett av Europas intressantaste telekomföretag, säger Erik Heilborn, VD Telia International Carrier. Det här är också ett stort genombrott för Telia i Italien, eftersom vi vann kontraktet i hård tävlan med våra konkurrenter.

Med hjälp av Telia ICs tjänst Telia IP Transit Service får nu Albacoms kunder högkvalitativ, garanterad 155Mbps internetkonnektivitet.

- Telia hjälper oss att erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten på IP- och internationella Voicetjänster, säger en nöjd Marco Marchioni, Wholesale Commercial Director på Albacom.

Telia IC, som är en relativt ny spelare i Sydeuropa, har en stor fördel på den italienska marknaden tack vare Telias stabila historia och mångåriga erfarenhet.

- Vi valde Telia eftersom det är tryggt att veta att vi har en pålitlig leverantör, en trygghet som vi också vill erbjuda våra kunder, säger Marco Marchioni. Vår goda affärsrelation med Telia utgör en bra grund för ett långvarigt samarbete.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2