Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© gingergirl dreamstime.com Elektronikproduktion | 27 juli 2015

Flextronics byter namn

En av vÀrldens EMS-jÀttar inom elektronik, Flextronics, kommer nu att byta namn för att reflektera en ny position pÄ marknaden.
EMS-leverantören Flextronics har officiellt Àndrat namnet till Flex dÄ företaget idag arbetar pÄ ett annorlunda sÀtt. DÀrför vÀljer företaget nu att klippa "tronics".

"Vi har gjort framsteg i vÄrt produkt- och tjÀnsteutbud genom Ären, dÀr vi lagt till mÄnga nya lösningar, och i dag Àr vi mycket mer Àn bara en EMS-, supply chain- eller elektronikföretag, sÀger Michael Mendenhall, Flex chief marketing and communications officer.

Flex vd Mike McNamara tillade:

"Detta Àr en ny era av snabb övergÄng och omvandling, full av ny banbrytande teknik och affÀrsmodeller. VÄra kunder stÄr inför en framtid som krÀver uppkoppling och intelligens i nya produkter frÄn nÀstan alla branscher. Med hela vÄrt sortiment av tjÀnster, frÄn skiss till storskalig produktion, Àr Flex extremt vÀl positionerat för att hjÀlpa kunderna att hantera dessa utmaningar och dra nytta av de möjligheter som uppstÄr frÄn denna omvÀlvande period."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2