Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 augusti 2015

Ivisys inleder samarbete med Scape Technologies

Scape Technologies, som tillhandahåller lösningar för så kallad bin-picking, och Ivisys har ingått ett partnerskap som syftar till att öka antalet klientförvärv.
Ivisys visionssystemslösningar riktar sig till tillverkares ökande behov av fullt ut automatiserad kvalitetskontroll. Scape Technologies bin-picking-system, som möjliggör för robotarmar att se, hitta och greppa komponenter som är slumpvis placerade i till exempel pallfack och lådor.

– Tillverkare som kräver Scape Technologies bin-picking-lösningar kommer i många fall, enligt vår bedömning, även att vara intresserade av Ivisys visionssystem och vice versa, säger Jakob Kesje, VD i Ivisys AB.

Ivisys och Scape Technologies har kompletterande produkterbjudande och delar en vision om att stärka användandet av automatiserade tillverkningsprocesser inom den europeiska bilindustrin, i alla led av leverantörskedjan, skriver Invisys i ett pressmedelande.

Initialt täcker överenskommelsen Tyskland och Sverige. Scape Technologies har redan nu ett starkt fotfäste i båda länderna samtidigt som Ivisys befinner sig i uppbyggnadsfas på dessa marknader. Båda bolagen har sina respektive huvudkontor i Danmark.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2