Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© robwilson39 dreamstime.com Elektronikproduktion | 14 augusti 2015

Mikael Hidland blir ny vd för Wintech

Kontraktstillverkaren Wintech, del av Leab Group, fÄr nu ny vd i form av Mikael Hidland, med bakgrund frÄn Future Electronics.
Som ett led i en tillvÀxtsatsning gör Leab Group förÀndringar i ledningen för Wintech. Ny vd blir dÀrför Mikael Hidland, skriver företaget. Han har över 20 Ärs erfarenhet av elektronikbranschen och komponentdistribution. NÀrmast kommer han frÄn Future Electronics, en global aktör inom komponentdistribution, dÀr han lett den svenska sÀljverksamheten.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt nöjda med att ha rekryterat Mikael. Han kĂ€nner till branschen vĂ€l och hans erfarenheter och starka sĂ€ljbakgrund passar vĂ€l in i Wintechs planer pĂ„ fortsatt tillvĂ€xt, förklarar Martin Linder, vd för Leab Group.

Leab Group förvÀrvade Wintech i november 2011. Tillsammans har företagsgruppen tillverkning i LövÄnger, Uppsala, Fagersta och Tallinn.

– Det kĂ€nns spĂ€nnande och inspirerande att fĂ„ möjlighet att leda Wintech i satsningen pĂ„ att vĂ€xa ytterligare. Min ambition Ă€r att arbeta med kompetensutveckling och marknadsbearbetning och jag ser fram emot att fĂ„ leda den fortsatta utvecklingen av företaget, fortsĂ€tter han.

Mikael Hidland tar över efter Fredrik Forngren och tilltrÀder sin tjÀnst 1 september.

© Bild: Wintech
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1