Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 17 augusti 2015

Sivers rekryterar från Ericsson och Connode

MikrovÄgsbolaget Sivers IMA förstÀrker affÀrsorganisationen för att kunna öka marknadssatsningen och den globala nÀrvaron i samband med att nya kommersiella produkter fÀrdigstÀlls och lanseras.
Patric Erlandsson tilltrÀder tjÀnsten som Regional Business Director med ansvar för försÀljningen mot den amerikanska marknaden, bÄde avseende Key Accounts och bolagets ÄterförsÀljare. Han kommer nÀrmast frÄn Ericsson dÀr han genom Ären ansvarat för ett antal olika funktioner sÄsom affÀrsutveckling, produktledning, industrialisering och strategiskt inköp inom affÀrsomrÄdet mikrovÄgslÀnk.

Susanne Segeblad tilltrÀder samtidigt tjÀnsten som Channel Sales and Marketing Director. Hon kommer frÀmst ansvara för att utveckla Sivers IMAs globala partnernÀtverk samt för att bygga upp bolagets försÀljning i Asien. Hon kommer nÀrmast frÄn en anstÀllning som Sales Director pÄ Connode och har Àven arbetat som Global Channel Manager pÄ Tobii Technology med ansvar för indirekt försÀljning och uppbyggnad av dotterbolag i Asien.

– VĂ„r nĂ€rvaro pĂ„ den internationella marknaden Ă€r viktig för att vi ska nĂ„ ut med vĂ„ra produkter. Jag Ă€r mycket nöjd med att Patric och Susanne ansluter till den spĂ€nnande och hĂ€ndelserika resa som vi Ă€r i full fĂ€rd med. BĂ„da har lĂ„ng erfarenhet frĂ„n stora och smĂ„ företag och i den utvecklingfas vi nu befinner oss kommer de direkt tillföra kompetens som ökar vĂ„ra chanser att lyckas, sĂ€ger Robert Ekström, vd för Sivers IMA.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2