Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© beisea dreamstime.com Embedded | 28 augusti 2015

Enea i rymdfarkost

Enea har tecknat ett fyrårigt avtal värt 6 miljoner kronor (630 KEUR) med ett ryskt utvecklingsföretag. Något som kommer ta Enea upp i rymden.
Enea kommer under avtalstiden att leverera Enea OSE RTOS till en rymdfarkost i ett Europeiskt prospekteringsprogram i rymden.

"Vi är mycket stolta över att denna underleverantör till ett Europeiskt prospekteringsprogram för rymdfärder har valt vårt
operativsystem. Det är spännande att Enea OSE kommer att finnas i en rymdfarkost och detta understryker ännu en gång Enea OSE:s främsta styrkor som kraftfull realtidsprestanda och minutiöst noggrann kvalité produkten igenom. Jag vill även
lyfta fram förmågan i vår ingenjörsorganisation som imponerat på kunden under upphandlingsfasen och kommer att göra så även framöver." sa Anders Lidbeck, vd och koncernchef för Enea.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1