Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alice herden dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 september 2015

GN ReSound öppnar nytt

Hörselhjälpmedels-tillverkaren GN ReSound öppnar en ny tillverkningsenhet i Malaysia.
Danska GN ReSound har öppnat en ny tillverknings- och distributionsenhet i Kulaijaya, Johor, Malaysia. Den nya fabriken har en yta om 5'000 kvadratmeter och ska stå för global produktion och samtidigt ge tillgång till den asiatiska marknaden.

"GN ReSounds expansion i Malaysia representerar den senaste insatsen i vårt pågående arbete med att möta den växande globala efterfrågan på innovativa hörsellösningar", säger vd Anders Hedegaard.

Platsen för GN ReSounds fabrik i Malaysia valdes efter en noggrann utvärdering där fler än ett dussin platser runt om i världen utvärderades. Anläggningens dagliga verksamhet kommer att få draghjälp av dess närhet till Singapores logistikinfrastruktur och supportrelationer med ett antal lokala företag i området, skriver GN ReSound. Fler än hundra anställda har anställts och anläggningen har potential att stödja cirka 450 arbetstillfällen vid full kapacitet.

Företaget har också tillverknings- och distributionsanläggningar i Xiamen, Kina, Storbritannien, Spanien, och FoU och tillverkning i Danmark och USA.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2