© ragsac19 dreamstime.com Elektronikproduktion | 04 september 2015

Ebm-papst förstärker organisationen

Fläktbolaget Ebm-papst har gjort två nyrekryteringar, bland annat en ny teknikchef.
Erik Brisenheim började den 3 augusti som teknikchef på ebm-papst i Järfälla. Han har en bakgrund som konstruktör och konstruktörschef inom bland annat ventiler och ventilmotorer, energioptimering, drift- och underhållsfrågor inom fastighetsventilation samt installation av värme och ventilationsanläggningar. Han har även jobbat med processer för CAD-BIM, dokumentation och produktion. Tidigare erfarenhet inkluderar Siemens Building Technologies och Voltair.

Utöver det förstärker Per Renlund säljteamet. Han kommer att arbeta med försäljning av ventilationsfläktar i Norrland tillsammans med Kjell Perersgård.

"Med två säljare inom ventilation i Norrland, Per med placering i Älvsbyn och Kjell med placering i Järvsö, förstärker vi nu vår marknadsposition i denna del av Sverige", skriver företaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2