© andrei katyshev dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 september 2015

Patrick Le Fèvre till Powerbox

Kraftföretaget Powerbox får förstärkning i form av Patrick Le Fèvre, med erfarenhet från bland annat Ericsson.
Powerbox har utsett Patrick Le Fèvre till Marketing Direktor, ansvarig för marknadsföring och kommunikation. Han ingår i företagets internationella ledningsgrupp.

”Med vår inriktning på kunder som kräver tillförlitliga och energisnåla kraftlösningar från en högkompetent och serviceinriktad partner växer Powerbox markant snabbare än marknaden”, säger VD Martin Sjöstrand. ”Patricks expertis i både teknologin och marknadsföring blir stora tillgångar i vår fortsatta expansion världen över.”

Patrick Le Fèvre har med sig erfarenheten från 25 år som marknadsförare och ingenjör inom kraftelektronik.Han har tidigare varit Marketing and Communication Director för Ericsson Power Modules, och före det arbetat på de franska strömförsörjningstillverkarna Convergie och Micro-Gisco.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1