Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© stanisa martinovic dreamstime.com Komponenter | 14 september 2015

Fingerprint Cards pressas av Qualcomm?

En av de stora chip-tillverkarna, Qualcomm, är på väg rakt in på Fingerprints marknad, enligt nya uppgifter.
Svenska Fingerprint Cards, som arbetar med fingeravtrycks-sensorer, har varit uppmärksammat och omskrivit de senaste åren. Nu kan dock konkurrensen hårdna ytterligare på deras marknad. Att Qualcomm vill in bland fingersensorerna är i och för sig inget nytt – det aviserades redan i mars. Tidsramen när färdiga produkter skulle nå marknaden var dock okänd.

Nu kommer uppgifter som kan tyda på att en lansering är nära förestående, skriver Breakit. Källan är Andrew Shih, finanschef på taiwanesiska General Interface Solutions (GIS) som levererar till mobiltelefonindustrin.

Breakit har snappat upp ett brev som beskriver att GIS har ett samarbete med Qualcomm om fingeravtrycks-sensorer och att flera ”stora smartphone varumärken” är beredda att beställa komponenterna från GIS. Enligt brevet räknar också GIS med att börja leverera redan under första halvan av 2016, skriver Breakit.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1