Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© morgenstjerne dreamstime.com Elektronikproduktion | 17 september 2015

Obducat får order på ett EITRE 3 NIL-system

Litografiföretaget Obducat har fått en order på ett EITRE 3 NIL-system för leverans till IMDEA-Nanociencia Institute i Madrid, Spanien.
EITRE-systemet är beställt av IMDEA-Nanociencia Institute. Systemet kommer att installeras vid institutets laboratorium för nanofabrikation. Systemet kommer att användas såväl i forsknings- och utvecklingsarbete som för utbildningsändamål.

IMDEA-Nanociencia Institute är ett icke vinstdrivande tvärvetenskapligt forskningscenter, fokuserat på utforskning av grundläggande nanovetenskap samt utveckling av applikationer baserade på nanoteknologi med koppling till industrier.

– Vi är mycket nöjda med att IMDEA-Nanociencia Institute har valt Obducat som leverantör av NIL-maskin och vår teknologi. Vi har sett ett kontinuerligt ökande intresse för användning av vår NIL-teknologi inom forskning och utveckling av olika biomedicinska applikationer. De kommersiella aktiviteterna inom detta område ökar i industrin, säger Patrik Lundström, vd, Obducat.

EITRE-systemet till IMDEA-Nanociencia levereras under tredje kvartalet innevarande år.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2