Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© otnaydur dreamstime.com Embedded | 17 september 2015

AMD i teknologi-partnerskap med Mentor Graphic

AMD har ingått ett avtal med Mentor Graphics för att erbjuda kunder tillgång till Mentor Embedded Sourcery CodeBench Lite för AMD Embedded ARM-lösningar tillsammans med AMD x86 Embedded-lösningar.
Avtalet stärker AMD:s befintliga teknikpartnerskap med Mentor Graphics. Det var under 2014 som företagen kom överens om att skapa ett ekosystem för embedded-programvara riktat mot utvecklare.

"Vi tillhandahåller utvecklar-communityt inom embedded möjlighet att välja - som det första företaget kan vi erbjuda både ARM och x86 processorlösningar för låg effekt och högpresterande embedded-designer”, säger Scott Aylor, corporate vice president och general manager, AMD Embedded Solutions. "Vi är entusiastiska över vårt växande teknologisamarbete med Mentor Graphics eftersom det utvidgar tillämpningsområdet för ekosystemet vi har utöver våra traditionella marknader."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2