Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 23 september 2015

Onrox och Eribel blir Onrox Group

Kontraktstillverkarna och syskonföretagen Onrox AB och Eribel AB gör gemensam sak och skapar Onrox Group.
Företagen förblir lokala såsom tidigare, men säger nu att erbjudandet genom förändringen stärks med en större kapacitet, ett bredare utbud och djupare kunnande inom kompletterande områden.

Sedan i våras är Börje Nilsson vd för både Eribel och Onrox. Som ett naturligt steg i detta går idag Eribel och Onrox in som två tillverkningsenheter i Onrox Group, med gemensam ledning och integrerade organisationer inom framförallt teknik, inköp, försäljning och ekonomi.

”Vi har nu en organisation med två tillverkningsenheter, ökad konsoliderad inköpsvolym, större tillgängliga resurser på tekniksidan och ett gemensamt kontaktnät på marknaden. Jag är stolt över att vi nu kan agera unisont på marknaden som Onrox Group, där vi nu blir den största helsvenska kontraktstillverkaren inom elektronik”, säger Börje Nilsson, vd på Onrox Group.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2