Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit dreamstime.com Elektronikproduktion | 01 oktober 2015

Saab levererar simuleringssystem för 141 miljoner

Saab har fÄtt Ànnu en order pÄ trÀnings- och simuleringsutrustning inklusive support till norska arémns taktiska trÀningscenter. OrdervÀrdet Àr 141 miljoner kronor.
Saabs affÀrsenhet Training and Simulation har försett den norska armén med trÀningsutrustning sedan 2003. Denna order Àr en fortsÀttning pÄ det nuvarande servicekontraktet och en uppgradering av trÀningsanlÀggningen. Armén i Norge blir dÀrmed den första kunden med Saabs nÀsta generation simulatorenhet för fordonssikten.

– FLO Ă€r glada över att fĂ„ fortsĂ€tta det goda samarbetet vi har haft med Saab. Detta sĂ€kerstĂ€ller tillgĂ„ng till avancerad trĂ€ning för den Norska Armn. sĂ€ger brigadgeneral Bjarne Nermo, chef över markkapacitet pĂ„ FLO.

– Vi Ă€r mycket nöjda med att kunna fortsĂ€tta vĂ„rt lĂ„nga och nĂ€ra samarbete med den norska armn. Tillsammans kommer vi utöka och förbĂ€ttra de nuvarande trĂ€ningsförmĂ„gorna som finns pĂ„ det taktiska trĂ€ningscentret. sĂ€ger Dag Wikören, marknads- och försĂ€ljningschef för Saab i Norge.

Ordern ska levereras under Ă„ren 2016-2020.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2