Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas ambrits dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 oktober 2015

Obducat får order på EITRE system

Svenska litografi-företaget Obducat, som arbetar med nanoimprintlitografi (NIL), har fått en order från DGIST, ett forskningsorienterat universitet och forskningsinstitut i Daegu, Korea.
Order gäller för leverans av ett EITRE 6 NIL system. Systemet kommer att installeras i Device Cleanroom at the Center for
Core Research Facilities och kommer att användas för såväl forskning och utveckling som för utbildningsändamål. Ordervärdet uppgår till 3,3 miljoner kronor.

- Obducats EITRE 6 NIL system kommer att användas för forskning och utveckling av DGISTs forskare såväl som andra forskningsinstitut och industri i Daegu Gyeongbuk-regionen. FoU-områden som kommer att dra nytta av EITRE 6-systemet är forskning inom solceller, magnetiska sensorer, Bio-komponenter och nano elektroniska komponenter, säger Dr. Hwan Soo Jang, forskare vid DGIST institutet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-1