Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© serban enache dreamstime.com Komponenter | 07 oktober 2015

Free2move slutför RFID-projekt riktat mot bilindustrin

Svenska trådlös-företaget Free2move har nu slutfört sitt produktionsövervakningsprojekt hos fordonstillverkare Isuzu Hicom (Malaysia).
Bilfabriken, som är lokaliserad på östkusten (Pahang), är ett joint venture mellan japanska Isuzu Motors och Malaysiska DRB-Hicom. Fabriken producerar lätta och tunga kommersiella fordon. SensMaster Sdn. Bhd., ett affärsområde fokuserat på RFID- lösningar inom Free2move Holding AB, har nu slutfört och driftsatt ett system för produktions-monitorering (PMS) hos Isuzu Hicom Malaysia Sdn. Bhd.

Anders Due-Boje, CEO Free2move Holding AB kommenterar:

“RFID-system inom biltillverkning är inget nytt koncept, icke desto mindre finns många utmaningar kring störningar i produktionsmiljön och endast ett fåtal RFID leverantörer kan adressera och lösa dessa utmaningar, utan att inverka på existerande infrastruktur."

Företaget för nu diskussioner om att expandera PMS-systemet in i andra delar av fabriken och då även integrera med lagerhanteringssytemet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1