Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© bernardo varela dreamstime.com Komponenter | 08 oktober 2015

Kurt Colehower blir ny produktchef för RS

Distributören RS Components har utnÀmnt Kurt Colehower till President RS Private Label.
I sin nya roll kommer han att ansvara för utvecklingen av en tillvÀxtstrategi för den serie produkter som sÀljs under RS varumÀrke vÀrlden över. Detta kommer att omfatta att utöka portföljens storlek och rÀckvidd.

Kurt Colehower beskrivs ha stor erfarenhet av att utveckla och genomföra tillvÀxtstrategier och framgÄngsrikt driva tillverkning och distribution inom industrin och tekniksektorn. Han var tidigare President of the Americas Components Group pÄ Arrow Electronics, dÀr han var chef för den amerikanska regionen av Arrows globala komponentverksamhet. Han har Àven haft höga positioner inom Solectron Corporation.

– Det finns en betydande tillvĂ€xtmöjlighet för produktportfölj som sĂ€ljs under RS eget varumĂ€rke runt om i vĂ€rlden, och vi kan öka dess nytta för sĂ„vĂ€l kunderna, leverantörerna och den övergripande verksamheten. RS har sĂ„lt sina egna högkvalitativa produkter till ett rimligt pris under 78 Ă„rs tid, och vi vill fortsĂ€tta med detta arv och skapa ett verkligt globalt utbud. Jag Ă€r mycket glad över att fĂ„ börja arbeta i en sĂ„dan vĂ€rldsledande organisation, sĂ€ger Kurt Colehower.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1