Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com Komponenter | 12 oktober 2015

Melexis avtalar med Sony om framtida fordonskommunikation

Melexis kommer att ingå i ett licensavtal med Sony för DepthSense Time-of-Flight sensorteknik efter Sonys förvärv av SoftKinetic.
Sony meddelade tidigare den här månaden att de förvärvat SoftKinetic, en belgisk utvecklare av sensor-to-program 3D gestlösningar, inklusive patenterade DepthSense Time-of-Flight sensortekniken. Melexis har varit en Softkinetic-licenstagare under ett antal år för produkter som MLX75023

Francoise Chombar, vd Melexis, kommenterar:

"Kombinationen av Sonys överlägsna bildsensorteknik och vår långtgående fordonssensor know-how och erfarenhet ger en spännande ny plattform för att öka Time-of-Flight-teknik. Denna innovativa teknik kan på ett dramatiskt sätt förändra hur förarna kommunicera med sina fordon. Inga fler pekskärmar eller knoppar, en enkel gest kan räcka i framtiden. "

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-23 15:48 V9.3.2-2