Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© aydindurdu dreamstime.com Elektronikproduktion | 14 oktober 2015

Svenska Powercell etablerar sig i Tyskland

BrÀnslecellsbolaget Powercell Sweden AB kommer att etablera Powercell Germany GmbH. André Martin, ledamot av styrelsen för Powercell Sweden, har utsetts till verkstÀllande direktör för det tyska bolaget.
– Jag Ă€r glad att kunna meddela att vi kommer att etablera PowerCell Germany GmbH och ser fram emot att arbeta tillsammans med AndrĂ© Martin för att expandera vĂ„r verksamhet pĂ„ den tyska marknaden, sĂ€ger Per WassĂ©n, vd pĂ„ PowerCell Sweden AB.

Etaleringen i Tyskland följer mÄlet att stÀrka marknadsutveckling i en av de viktigaste marknaderna i Europa och befÀsta bolagets tillvÀxtstrategi. Inledningsvis skall marknadsföringsaktiviteter för PowerCells brÀnslecellsprodukter utökas och pÄgÄende utveckling för fordonssektorn skall underlÀttas genom en större nÀrhet till kunderna.

PowerCell kommer dessutom att genomföra samtal med potentiella partners för att stÀrka sin portfölj och öka dynamiken i kommersialiseringsaktiviteter genom stöd av partnerskap.

– Etableringen pĂ„ den tyska marknaden Ă€r ett logiskt steg för att genomföra vĂ„r kommersialiseringsstrategi. Stödet frĂ„n Mr AndrĂ© Martin Ă€r en centralt viktig del för oss som kommer att underlĂ€tta denna utveckling, sĂ€ger Per WassĂ©n.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1