Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© encitech Komponenter | 22 oktober 2015

Encitech Connectors ser tillväxt genom Conec-avtalet

Sedan avtal tecknades avseende distribution för CONEC vÀxer Encitech Connectors kraftigt inom omrÄdet industriell kommunikation.
Conec arbetar med kontaktdon för tillÀmpningar inom bland annat industriell automation och kommunikation, fordons- samt flyg- och medicinteknisk industri.

– Sett till industriell datakommunikation och bussystem ser vi en femdubbling av omsĂ€ttning de senaste 18 mĂ„naderna. TvĂ„ utmĂ€rkande exempel Ă€r vĂ€rldsledande företag inom omrĂ„det som ABB och HMS Industrial Networks dĂ€r ett mer komplett sortiment hjĂ€lpt oss sĂ€kra större leveransavtal samt underlĂ€tta kundernas produktutveckling genom att vara behjĂ€lpliga med en större del av den tekniska lösningen.

Avtalet med Conec skrevs 2013. Hur har avtalet pÄverkat Encitechs verksamhet?

– Avtalet med Conec har öppnat dörren för oss till de industriella kunderna och applikationerna. Vi hade redan tidigare ett vĂ€rldsledande sortiment av komponenter för Ethernet och nĂ€tverksutrustning för mindre utsatta miljöer. Tillförandet av Conecs produkter har gett oss tillgĂ„ng till den mycket kraftigt vĂ€xande marknaden inom IIoT (Industrial Internet of Things).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2