Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kheng guan toh dreamstime.com Komponenter | 30 oktober 2015

Free2move omstrukturerar

Free2move hade tt tufft kvartal i och med att bland annat BOsch avvecklat verksamhet som Free2move jobbade mot. Nu ska bolaget stÀlla om frpn komponent- till lösningsleverantör, nÄgot som pÄverkar verksamheten i Halmstad Sverige.
”Vi vill kunna fortsĂ€tta att utveckla verksamheten med större marknadsfokus, skalbara och repeterbara erbjudanden högre upp i vĂ€rdekedjan för att vĂ€nda bolaget mot tillvĂ€xt och lönsamhet. Detta krĂ€ver en snabb förĂ€ndring av vĂ„r nuvarande struktur. FörĂ€ndringen förvĂ€ntas ge substantiella besparingar redan under kvartal 1, 2016. Nu aviserade Ă„tgĂ€rder kommer att pĂ„skynda vĂ€gen till ett lönsamt bolag, via de nischade segment med stora marknadsmöjligheter vi valt att prioritera”, kommenterar bolagets vd Anders Due-Boje.

Som ett led i omstruktureringen varslas personalen om en driftinskrÀnkning som primÀrt pÄverkar verksamheten i Halmstad Sverige. Det Malaysiska utvecklingscentret förstÀrks och samarbetet med partners utvecklas samtidigt "för att snabba upp processen med att bygga en stark och kunddriven produktportfölj inom trÄdlösa sensornÀtverk".

Bolaget meddelar ocksÄ att de kommer att Äterkomma med mer information.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1