Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rawpixelimages dreamstime.com Embedded | 03 december 2015

Enea, Nokia Networks och ARM i samarbetsprojekt

Enea, Nokia Networks och ARM meddelade idag att de lanserat ett samarbetsprojekt kallat OpenFastPath (OFP), med målsättningen att ta fram den första fast path TCP/IP-stacken i Linux user space som öppen källkod.
OFP kan driftsättas på alla hårdvaruplattformar, med fördelen att den bäst lämpade hårdvaran kan matchas mot arbetsbördan i det aktuella användningsfallet.

OFP drivs som en foundation - en icke vinstdrivande organisation - med ambitionen att skapa ett community inom öppen källkod som främjar industrisamarbete. OFP är öppet för alla industrispelare som vill bidra med resurser och egen kod som driver utvecklingen av högpresterande och högeffektiva telekomnätverkslösningar framåt.

”Som medgrundare och huvudkontribut√∂r till OFP Foundation hj√§lper vi till att skapa ny, fantastisk funktionalitet f√∂r det uppkopplade samh√§llet”, sade Daniel Forsgren, SVP Product Management, Enea. ”Vi kompletterar √§ven OFP-satsningen handgripligt, genom skr√§ddarsydda paketeringar av √∂ppen k√§llkod och tj√§nster.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1