Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 juni 2002

Ny familj av Hot Swap Controllers

Ny Hot Swap Controller från Analog Devices gör det möjligt att riskfritt ta ur och sätta i kretskort på ett spänningssatt -48 V-bakplan.
ADM1070 är den första produkten i en ny serie Hot Swap Controller-kretsar. Kretsen gör det möjligt att sätta i kort i ett spänningssatt bakplan på -48 V, respektive ta ut det, så att kretskort kan bytas ut utan att systemet behöver stängas ner. Lämplig för växeltillämpningar i CO (central office), som DSL-multiplexerenheter för accessnätet, system med höga tillgänglighetskrav och distribuerade -48 V-matningssystem. ADM1070 arbetar typiskt med en negativ spänning upp till -80 V men tolererar transienta spänningar upp till -200 V.

Produkten är anpassad för växlar i CO (central office), matningsstyrning, brytare, servrar med höga tillgänglighetskrav och Hot Swap-tillämpningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1