Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Komponenter | 07 januari 2016

RFMW fortsätter distribuera Ampleon

Distributören RFMW, som i somras öppnade upp ett nordiskt kontor i Sverige, kommer att distribuera Ampleon när Ampleon formar en ny affärsenhet. Ampleon är RF Power-enheten som nyligen avknoppades från NXP.
Enligt avtalet, fortsätter RFMW deras franchiseavtal för hela RF Power-verksamheten, inklusive försäljning och support av hela sortiment av Ampleons LDMOS och GaN RF Power produkter.

Reinier Beltman, vd för Ampleon kommenterar:

"Med en unik satsning på RF Power-teknik och innovation är vi mycket väl positionerat för att möta den växande marknadens behov av kraft-, kostnadseffektiva och utrymmeseffektiva RF-lösningar. Detta är inte bara viktigt i våra traditionella marknader såsom trådlös infrastruktur, broadcast, industri, vetenskapliga och medicinska applikationer samt flyg och försvar, men också i de nya RF-energimarknaderna såsom solid state cooking och plasma-belysning."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2