Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 januari 2016

Connode i distributionssavtal med Swemet

Swemet AB och Connode har tecknat ett nytt distributionsavtal med Connode AB avseende radiobaserade kommunikationslösningar.
Samarbetet öppnar upp större möjligheter att nÄ det kommersiella marknaden sÄsom fastigheter och industri sÄvÀl som energibolagsmarknaden bÄde i Sverige och Europa, skriver parterna.

Connodes systemlösning för AMR (Automatic Meter Reading) bygger pÄ ett automatiskt, redundant och sjÀlvreglerande radiobaserat mesh-nÀtverk med inbyggd sÀkerhet och finns idag i drift hos ett antal energidistributörer.

- Genom samarbetet med Connode fÄr Swemet ett heltÀckande koncept som svarar mot marknadens krav. I vÄrt produktutbud kan vi nu överrida den polarisering som uppstÄtt i marknad mellan PLC och radiokommunikation. Det gÀller bÄde elnÀtsbolag och kommersiella aktörer, sÀger Jan Axelsson, vd pÄ Swemet.

– Den svenska marknaden för smarta elmĂ€tare hĂ„ller pĂ„ att ta fart igen och vi ser stor potential i detta samarbete, genom Swemets erfarenhet och höga marknadsnĂ€rvaro, sĂ€ger Michael Westberg, Vice Vd och FörsĂ€ljningschef pĂ„ Connode.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2