Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitriy shironosov dreamstime.com Komponenter | 18 januari 2016

Thin film i ny allians med Tata Consulting Services

Norska Thin Film Electronics ASA har ingått i en global allians med Tata Consulting Services (TCS), som arbetar med IT-tjänster, konsultation och affärslösningar för bland annat detaljhandeln.
Partnerskapet ska skapa nästa generation av upplevelser inom retail-marknaden. Det innebär att Thinfilms NFC-teknologi kommer att användas tillsammans med TCS portfölj av detaljhandelslösningar.

TCS kommer att samarbeta med Thinfilm om att inkorporera deras tryckta elektronik-lösningar NFC OpenSense och NFC Barcode in i TCS:s OmniStore POS-Platform och TCS Optumera-produkterna. Baserat på detta kommer erbjudanden att levereras via interaktiva NFC-hylletiketter. Det här möjliggör att konsumenter i butiken ska kunna nudda etiketten med sin smartphone och få information om erbjudanden, användning med mera.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1