Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ragsac19 dreamstime.com Elektronikproduktion | 19 januari 2016

Stefan Hedelius ny vd hos Note

Stefan Hedelius kommer att ta över som vd hos EMS-koncernen Note, dÀr han eftertrÀder Peter Laveson som lÀmnar koncernen.
Styrelsen i Note har utsett Stefan Hedelius till ny vd och koncernchef. Han tilltrÀder den 7 mars 2016 och eftertrÀder dÄ Peter Laveson som lÀmnar Note. Henrik Nygren fortsÀtter som tillförordnad vd och koncernchef Àven efter perioden för Peter Lavesons förÀldraledighet, och kommer att inneha denna roll tills Stefan tilltrÀder.

"Styrelsen vill tacka Peter för en mycket god och förtjÀnstfull insats och önskar honom lycka till i framtiden", kommenterar bolaget.

"Vi Àr mycket nöjda över att ha rekryterat Stefan Hedelius. Hans resultatorientering och breda bakgrund frÄn svensk och internationell affÀrsutveckling, företagsförvÀrv, försÀljning och marknadsföring kommer att hjÀlpa oss att förbÀttra servicen till vÄra kunder och öka tillvÀxttakten och lönsamheten i vÄra affÀrer", sÀger styrelseordförande Kristian TeÀr.

Stefan Hedelius kommer nĂ€rmast frĂ„n positionen som global marknadschef pĂ„ flygbolaget SAS och dessförinnan var han strategi- och marknadschef pĂ„ Ericssons affĂ€rsenhet Support Solutions. Bakom sig har han Ă€ven en lĂ„ng karriĂ€r inom Ericsson i Brasilien, Schweiz, Sverige, Ungern och Österrike pĂ„ ledande positioner med ansvar för operations, service och försĂ€ljning.

"Jag Àr mycket stolt över att ha fÄtt detta förtroende och ser fram emot att bidra med mina erfarenheter för att öka kundvÀrdet och lönsamheten. Jag har respekt för uppgiften och ser den som mycket inspirerande och viktig. Note har skickliga medarbetare och bra kunder som vi skall fortsÀtta att vÄrda", sÀger Stefan Hedelius.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2