Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit dreamstime.com Embedded | 20 januari 2016

Serstech får miljonorder

Embedded-awards-vinnaren Serstech fÄr en stororder pÄ företagets instrumentlösning.
Serstech, som arbetar med en handburen spektrometer som identifierar substanser, har fÄtt en order frÄn en kund inom kemiskt försvar (CBRNE).

Systemet omfattar sÄvÀl Serstechs molntjÀnst för effektiv hantering av instrument och delning av information som ett antal handhÄllna instrument. Bolaget har Àven erhÄllit ytterligare en order pÄ instrument inom försvarssektorn. Det sammanlagda ordervÀrdet Àr pÄ cirka 1 miljon kronor.

”Att köpa traditionella instrument Ă€r som att köpa en smart mobil utan appar – som en iPhone utan AppStore. Gör man det missar man mĂ„nga verkligt nyttiga funktioner, inte minst förmĂ„gan att samarbeta effektivt och snabbt. Vi vet att vi har ett försprĂ„ng i vĂ„r kombination av ett mycket sĂ€kert IT-system och ett litet och trĂ€ffsĂ€kert instrument. Dagens affĂ€r visar att bĂ„de vĂ„r affĂ€rsmodell och vĂ„rt system fĂ„tt acceptans hos en mycket krĂ€vande kund och vi Ă€r övertygade att detta Ă€r framtiden för kemisk identifiering”, sĂ€ger Peter Höjerback, vd, Serstech AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1